Välj en sida

Tillsammans för

Gripen Taxi – taxi Ekängen

VI GER DIG

Säkert & tryggt

På Gripen Taxi i Ekängen erbjuder vi tillförlitliga tjänster och använder oss av moderna och fräscha bilar. Företagets chaufförer har rätt kunskaper inom trafiksäkerhet. Därmed kommer din taxiresa genomföras på ett säkert sätt. Vi är tillgängliga dygnet runt och erbjuder person- och budkörningar.

Högklassig kundservice

Genom oss beställer du enkelt taxi till fasta priser. Det görs per telefon via vår kundtjänst alla dagar, dygnet runt. Vi lägger högsta prioritet på att snabbt och smidigt få en taxibil till just dig. Oavsett vad vi ställs inför är vårt mål att leverera förstklassig service till samtliga kunder som bokar taxi genom oss.

Nöjdhetsgaranti

Vårt taxibolag är fast beslutna vid målet om nöjda kunder. I vårt arbete fokuserar vi på att leverera god service. För att försäkra oss om att samtliga kunder blir helt nöjda erbjuder vi en nöjdhetsgaranti, vi garanterar våra kunder att taxi kommer på utsatt tid, och transporterar i säkert och effektivt sätt.

Boka på 0480 25000

Tillgänglighet och trygghet är två av våra ledord. Behöver du en trygg och säker taxiresa? Då har du hittat rätt. Utöver persontransport erbjuds även kurir- och budstransport. Välkommen till oss på Gripen Taxi.

Du når oss på 0480 25000 för trafik i Ekängen dygnet runt.

Taxi Ekängen

Det smidiga valet av taxi

Vi på Gripen Taxi arbetar alltid för att vara ett smidigt och enkelt val av taxi. Därmed har vi utvecklat en mobilapp vid namn GRIPEN TAXI, där du kan boka din nästa taxiresa. I appen kan du enkelt välja vart och när taxin ska komma samt hur många passagerare ni är. Läs mer här.

Vår mobilapp finns tillgänglig i App Store och Google Play.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Tjuvbackevägen 5, 392 39 Kalmar

Ring oss

0480 25000

Taxi Ekängen

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär